Fosta jurnalistă Claudia Bonchiș, cooptată în Biroul de Presă al Primăriei Oradea

În luna iunie, Primăria a organizat un concurs de recrutare pentru ocuparea unui post în cadrul Compartimentului de presă. După selecția dosarelor, susţinerea probei scrise și un interviu, Claudia Bonchiș, fostă jurnalistă în televiziune și presă scrisă, a fost admisă pentru funcția publică: consilier, clasa I, grad profesional SUPERIOR.

Claudia Bonchiș a studiat Drept dar și Filosofie și comunicare la Universitatea Oradea și are un masterat în Politici Publice Europene. A scris la cotidianul Crișana, a fost reporter la Digi24 și apoi redactor la Vocea și corespondent Adevărul. După ieșirea din presă a activat în HR, iar în ultimul an a fost specialist PR la o firmă din Oradea.

”Mă bucur să fac parte din echipa Primăriei Oradea, o instituție care a ajuns să fie model de bune practici la nivel național. Este o echipă preocupată de dezvoltarea orașului și bunăstarea cetățenilor. Pentru mine este o provocare și îmi doresc să oferim o informare și o transparență cât mai mare a tot ceea ce înseamnă activitatea instituției și proiectele instituției”, spune Claudia Bonchiș

Printre atribuțiile angajaților Biroului de presă al Primăriei Oradea se numără promovarea unei imagini corecte a activităților desfășurate la nivelul direcțiilor,realizarea comunicatelor de presă si acordarea de informații de interes public privind activitatea PMO în baza Legii 544/ 2001 solicitate de către mass-media.

Distribuie informația
Alte știri