Fosta șefă TAROM îl acuză pe ministrul transporturilor că i-a cerut, în ziua moțiunii, să oprească la sol cursa de Oradea

Mădălina Mezei a declarat, vineri, că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut să oprească cinci curse interne și să identifice parlamentarii care s-ar fi aflat la bord, a declarat fosta directoare a Tarom. Cele cinci curse erau din Timișoara, Baia Mare, Satu Mare, Oradea și Iași.

„I-am răspuns că așa ceva este imposibil, pentru că noi nu suntem stăpâni de sclavi, suntem o companie de oameni liberi, acești piloți, indiferent de ce le-aș fi spus eu, nu ar fi făcut niciodată așa ceva. Și evident eu nu aș fi putut să cer așa ceva subordonaților companiei”.

Tot vineri, Mezei a spus, la B1 TV, că se va prezenta la Direcția Națională Anticorupție: ”Am fost contactată de DNA și mă voi duce, luni, la ora 10, la DNA să declar, sub jurământ, tot ce am declarat și public”.

Dacă cineva i-ar fi cerut așa ceva, ar fi trebuit să iasă public, atunci, și să spună lucrurilor pe nume. Or, doamna a așteptat până acum momentul oportun pentru ea, crezând că va deveni o victimă a cuiva și va reuși să rămână în funcție cu sprijinul știut numai de ea”, a fost reacția lui Răzvan Cuc.

Distribuie informația
Alte știri