Fostul comisar european, Corina Crețu, laudă Oradea: A absorbit fonduri europene aproape de 6 sau 7 ori mai mult decât i se alocase inițial. VIDEO

Europarlamentarul Corina Crețu a acceptat, marți seara, invitatția de a participa înr-o emisiune la  cristoiuTv, prilej de dezvăluiri despre relația ei cu Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. Dincolo de subiectele politice, fostul comisar european a dat detalii și despre ativitatea pe care a avut-o la Comisia Europeana și a făcut referiri și la Oradea.

Nu știu în ce măsură societatea românească e pregătită, pentru că odată aleși, unii primari cred că le știu pe toate și că nu mai au nevoie de consultanți. Tocmai de aceea, eu i-am admirat și am spus public, pe cei care au reșit. De pildă, Alba-Iulia, sau Oradea. Și știți de ce acești primari au făcut performanță? Pentru că știau că nu au șanse la acel PNDL, care se dădea cu precădere pe criterii politice. Și atunci și-au făcut echipe foarte bune pe absorbția fondurilor europene. Oradea a absorbit aproape de 6 sau 7 ori mai mult decât i se alocase inițial tocmai pentru că celelalte orașe reședință de județ pierdeau banii.

Alte știri