Fostului premier Mihai Tudose i-au fost montate două stenturi, după un infarct miocardic extins

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgență la spital, marți după-amiază, după ce i s-a făcut rău la un eveniment organizat de Pro România. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că fostul premier a suferit un infarct miocardic extins, i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. C.C. Iliescu”, iar acum starea acestuia este stabilă.

„Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie „C.C. Iliescu”. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital”, a afirmat Pintea.

Surse apropiate fostului premier declarau pentru HotNews.ro că acestuia i s-a făcut rău la un eveniment organizat de Pro România și a fost dus de urgență la spital.

Deputatul Mihai Tudose (52 de ani) a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. În ianuarie 2019, a demisionat din PSD și s-a înscris în Pro România.

Foto: g4media.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri