Foto. Cum va arăta noua parcare supraetajată de la Spitalul Județean

Primăria Oradea a demarat un proiect de 7,7 mil. euro pentru realizarea unei parcări supraetajate de 516 locuri lângă spitalul judeţean.

’’În ceea ce priveşte proiectul parcării supraetajate de lângă spitalul judeţean, acesta este într-o fază avansată, fiind două documentaţii în lucru – un plan de urbanism zonal care este în dezbatere publică, iar studiul de fezabilitate este gata. Între parcare şi corpul nou şi ambulatoriu va exista o traversare supraterană, care va avea o lungime de 13 metri şi care va face posibilă intrarea din parcare direct în spital. În felul acesta vom scăpa de necazurile care sunt generate de lipsa locurilor de parcare din zona spitalului’’, a declarat Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

Parcarea se va realiza pe strada Gheorghe Doja, înainte de spital, şi va avea 5 nivele: un subsol, un parter, un etaj I şi II precum şi o terasă. Amplasamentul va fi de aproximativ 516 locuri de parcare, iar la parter, în partea din faţă, vor fi magazine. Investiţia de 7,7 milioane euro include mai multe categorii de costuri –  exproprieri, relocări de utilităţi şi consolidări.

 

Distribuie informația
Alte știri