FOTO-VIDEO : Strada Vasile Alecsandri va fi reabilitata complet pana vara viitoare

Primarul, Ilie Bolojan, a anuntat marti ca pietonalul va fi prelungit iar artera care face legatura intre Piata Unirii si fantanile arteziene din Parcul 1 Decembrie isi va schimba complet infatisarea. Reabilitarea celor 18 imobile constituie o prioritate pentru municipalitate asa ca autoritatile vor negocia cu fiecare proprietar in parte.

Proprietarii isi vor reface fatadele pe cheltuiala lor, in timp de administratia locala va transforma strada intr-o artera pietonala cu pavaj de calitate. Ca bonus, proprietarii teraselor de pe Alecsandri vor primi o scutire de la plata chiriei pe o anumita perioada de timp.

Pe de alta parte, continuă lucrările de reabilitare a imobilelor Apollo, Stern, Moskovici Miksa şi clădirea Episcopiei Ortodoxe, iar în ceea ce priveşte clădirile Colegiului Mihai Eminescu şi a Casei Darvas-La Roche, Primăria Oradea pregăteşte documentaţia pentru o finanţare europeană.

VEZI TOATE DECLARATIILE PRIMARULUI:

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri