Franța menține restricțiile. Vezi până când

Francezii suportă din ce în ce mai greu noua carantină națională, care a fost decisă de autoritățile sanitare, din cauza incidenței mari a cazurilor de infectare cu noul coronavirusul.

Valul al treilea al pandemiei îi ține pe aceștia în case în fiecare seară de la ora 19 și le limitează deplasările până cel puțin la jumătatea lunii mai.

În ciuda nemulțumirilor francezilor, autoritățile au decis să mențină aceste măsuri cel puțin până la jumătatea lunii mai, când vor fi luate progresiv primele măsuri de relaxare. Franța a depășit deja o sută de mii de decese cauzate de COVID de la începutul pandemiei și înregistrează zilnic peste 30 de mii de infectări cu noul coronavirus.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri