”Freak Show”, în regia şi interpretarea lui Florin Piersic Jr.

Foto: cotidianul.ro

Spaţiul virtual Qreator găzduieşte joi, 7 mai, de la ora 19.30, ”Freak Show”, un one-man-show în regia şi interpretarea lui Florin Piersic Jr., pe pagina Facebook Qreator, în cadrul programului Home Together Edition.

Realizat după un material scris de Florin Piersic Jr, ”Freak Show” este un spectacol dinamic, cu o durată de 95 de minute, în care Florin Piersic Jr. joacă nu mai puţin de 12 personaje, potrivit descrierii publicate pe pagina de Facebook a evenimentului. Miliardar de carton, muncitor pe şantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor sunt doar câteva dintre personajele pe care Florin Piersic jr. le aduce în lumină, într-o evoluţie cameleonică. Spectacolul cuprinde o suită de monologuri, majoritatea publicate iniţial în colecţia de povestiri intitulată ”Opere cumplite: Volumul unu”.

Florin Piersic Jr. este absolvent al Academiei de Teatru şi Film, Secţia actorie, promoţia 1991. A tradus din limba engleză piese de teatru contemporan, o parte din ele fiind produse în regim independent. One-man show-ul ”Sex Drugs Rock and Roll”, de Eric Bogosian, a deschis calea teatrului independent în România, pentru care Florin Piersic Jr. a primit Premiul pentru cel mai bun actor al anului 2002 la Gala UNITER, notează https://humanitas.ro/.

Sursa: agerpres.ro

Distribuie informația
Alte știri