„Frumusețea curajului”. Expoziţie de neratat, marca Remus Toderici

Fotograful Remus Toderici vă invită, vineri, 16 noiembrie, de la ora 16.00, la Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural, Corp B, etaj II, la vernisajul expoziției „Frumusețea curajului”. Proiectul este finanțat de către Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Județean Bihor.

Expoziția este rezultatul a cinci luni de identificare și fotografiere a persoanelor diagnosticate cu cancer aflate în timpul tratamentului chimioterapeutic.

Proiectul şi-a propus, în primul rând, să readucă încredere în puterile lor doamnelor diagnosticate cu cancer și să le facă să se simtă frumoase în acest moment dificil al vieții lor. Aceste ședințe foto, au venit să ilustreze frumusețea fiecăreia dintre ele. În al doilea rând, a urmărit să motiveze și alți pacienți oncologici și să le demonsteze că pot fi frumoși și optimiști, deoarece starea psihică are un factor determinant în lupta cu boala. Nu în ultimul rând, vrem să educăm societatea civică să nu le privească cu milă sau respingere deoarece această etapă e trecătoare.

Parteneri în proiect: Asociţia Luptătorii Pentru Viaţă; Muzeul Oraşului Oradea – Complex Cultural, Larisa Bejan (make-up) și DeFoto.

Distribuie informația
Alte știri