Frumusețea energetică cu Carmen Meera

Carmen

Este nespus de frumos sa te descoperi, sa stii cine esti si sa ai incredere in Tine.Libertatea personala este nepretuita. Fascinatia feminina, arta de a fi irezistibila barbatilor si celor din jur este un must have around. Doar frumusetea fizica este incompleta, stim déjà asta. Doar o rochie fabuloasa si un make-up perfect sunt insuficiente pentru a ne simti noi insine.
De multe ori, nefiind incurajate si iubite cu adevarat in copilarie, fetitele isi diminueaza lumina, cred ca este vina lor daca adultii le ignora prin lipsa timpului de calitate, afectivitatii, atentiei. Aleg sa devina nevazute pentru a nu-i eclipsa pe cei apropiati cu Lumina lor stralucitoare si devin timide sau fac orice ca sa capete atentia.
Devenind apoi adolescente, vor face la fel, adica vor mentine acel pattern negativ energetic al devalorizarii si lipsei de merit, de dragoste.Vor avea mereu un deficit de Atentie, Afectivitate, Aprobarea celor din jur, isi vor darui altora, inconstient puterea lor personala.
Deficitul celor 3 A le blocheaza libertatea, bucuria, dragostea neconditionata:{libera de orice judecata), intuitia, tot ceea ce ele pot fi.

A ne activa forta sufletului este responsabilitatea noastra primordiala in viata asta. Acolo avem accesul la toate posibilitatile si toate raspunsurile pe care le cautam, acolo avem implinirea viselor inimii.A ne accepta stralucirea fizica, energetica, spirituala, este un ~must have~.
Va invitam la o conferinta despre Frumusetea Energetica, urmata a doua zi, de un workshop de o zi special dedicat Prototipului Nou de Femeie. Vom debloca Intuitia{este gps-ul sufletului nostru}.
Vom curata impreuna ceea ce nu este al vostru. Veti invata tehnici practice cum sa eliberati ceea ce apartine altora si s-a atasat de voi. Vom face o curatare ancestrala profunda. Vom elibera fricile majore care va blocheaza si negativitatile {gand, cuvant, actiuni}. Vom armoniza fiinta voastra, vom energiza si activa Intuitia. Vom intelege de ce este vital sa ne inspiram, admiram si sustine una pe cealalta in lumen asta.Femeia Elevata prin admiratia naturala a Altei Femei(sora intru feminitate) si-a integrat partea feminina, are incredere in ea si este autentica. O sa atraga catre Ea ceea ce admira la cealalta Femeie.
Prin invidie, gelozie, comparatie, furie, partea feminina este blocata inca si blocheaza manifestarea feminintatii, menirea sacra.
Prin aceste emotii toxice se blocheaza pe ea insasi, va deveni respingatoare, un fel de Cruela, oricat ar fi de frumoasa fizic. Ati remarcat asta prin jur cand ati intalnit frumuseti impecabile, dar care erau aspre si reci.
Frumusetea adevarata a fost si este Energetica.
Frumusetea adevarata este calda. Este iubitoare, este asertiva, deopotriva. Veti invata deosebirea dintre agresivitate, timiditate, asertivitate.

Frumusetea este conectata cu frumusetea vibratiilor personale, cu cea a gandului, a actiunilor, a cuvintelor, cu integritatea. Pe cei/cele care ne mint, inseala si fac ~nefacute~ crezand ca nu se stie ii simtim.Totul se stie si totul se *vede* acum.Totul ramane impregnat ca un parfum energetic in primii cm ai fiintei noastre. Uratenia energetica are si miros urat, oricat de mult parfum ar folosi cineva.
Toate faptele, vorbele, gandurile, ramanan amprentate in aura, in campul energetic personal. Vibratia personala & lumina privirii releva mult si multe pentru cine stie sa decodifice energetic codurile unei fiinte.
Vestea buna este ca ..se poate rezolva cu ceva energetic coaching. Va voi ajuta sa deveniti cu Adevarat Zeite in viata voastra fara a va teme de alte..surori femei, mai tinere, mai suple, mai bogate, mai..oricum.
Neincrederea este deloc sexy.
Sexy acum este nivelul constiintei personale. Evoluam prin viata pas cu pas catre next level al constiintei Feminine. Cu cat poti simti admiratie pentru alte femei si compasiune pentru cele care sunt pe calea devenirii lor, cu atat mai mult Te inalti catre tine si catre Binecuvantarea Lui Dumnezeu pentru feminintatea Ta. Devii fascinanta fara motiv oriunde pasesti. Ador senzatia asta!
O veti deprinde. Va fi naturala, fireasca si lipsita de ostentatie. Va fi your licence to be a fascinating woman.
Veti invata cum sa evitati sa va mai pese de ceea ce cred ceilalti, lumea, in general. Veti primi activarea imunitatii personale catre barfe, conditioner si regulile lumii. Veti invata sa spuneti un mare ~Nu~ cu zambetul pe buze, atunci cand veti simti asta. Veti deprinde cum este sa Fiti libere, classy si magnifice!
Va doresc libertatea personala de a fi tot ceea ce voi puteti fi, in toata plenitudinea prezentei voastre fizice, energetice, spirituale, mentale.
Cu alte cuvinte veti invata sa fiti Zeite prin lume.

Love, Carmen Meera
Life Designer & Coach

Distribuie informația
Alte știri