Fumatorii au devenit pericolul public numarul 1 pentru politia locala Oradea. Ca in alte vremuri, autoritatile incurajeaza delatiunea

De ieri, echipajele Politiei au iesit în teren, adica in în baruri, restaurante, cluburi și alte spații publice pentru a-i prinde pe contravenientii cu tigari aprinse. In prima zi, n-au dat sanctiuni, dar de azi ameninta cu avertismente iar apoi cu amenzi. Intr-un comunicat de presa Poliția Locală a anuntat ca va putea amenda atât fumătorul care este prins, cât și proprietarul localului, dacă sunt găsiți mai mulți fumători . Persoanele fizice riscă amenzi cuprinse între 100 și 500 de lei.

Pentru a-si usura sarcina, autoritatile inclusiv delatiunea. Clientilor din localuri li se recomanda , intr-un comunicat de presa al Primariei, sa-i reclame pe fumatori prin aplicatia Oradea City Report. Oradenii nu s-au conformat insa asa ca in ultimele 24 de ore nu exista nicio petitie publica prin care sa fie semnalat un asftfel de caz. In schimb, oradenii reclama realele probleme pe care le au in oras: hotii din tramvaie, masinile care ocupa trotuarele sau intersectiile, crengi care stau sa cada peste trecatori in parcuri ori alte petitii, mai vechi, nerezolvate de autoritati.

fumat

Distribuie informația
Alte știri