Fundaţia Comunitară lansează cea de a cincea ediție a programului ”Bursa Talentelor”

Cu ocazia zilei Oradiei, Fundaţia Comunitară lansează cea de a cincea ediție a programului ”Bursa Talentelor”. Acesta urmăreşte creşterea competenţelor şi abilităţilor celor care vor să dezvolte proiecte cu impact într-un domeniu de interes personal sau colectiv din orice arie de preocupări (ştiinţe umane sau exacte, arte, sport etc.).

Se încurajează şi se susţin activ pasiunile fiecărui doritor, de la scrierea de proiecte până la implementarea şi evaluarea lor, asigurând inclusiv gestiunea succesului sau a eşecului proiectului.
Fundația Comunitară Oradea urmărește acordarea a minim 5 burse în valoare de cel puţin 4.500 lei fiecare, spun organizatorii.

De la prima ediţie (2013) până în prezent, Fundaţia Comunitară a oferit 30 de burse în valoare totală de 306.859 lei. Fondurile au provenit din finanțări oferite de peste 160 de companii și donatori individuali, numărul beneficiarilor depășind 10.000 de persoane.

Toţi cei interesaţi de programul Bursa Talentelor îşi pot înscrie proiectele până la data de 8 noiembrie 2017, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul Fundației Comunitare Oradea: http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/bursa-talentelor

Distribuie informația
Alte știri