Fundația Comunitară: Spitalul Municipal Oradea are nevoie de ajutor

Știam că există nenumărate persoane dornice să ajute, dar ne crește inima de fiecare dată când o vedem. În numai două zile, s-a strâns suma necesară pentru laringoscopul cu care va fi dotat Spitalul Municipal ,,Dr. Gavril Curteanu” Oradea prin implicarea a 380 de bihoreni și a companiilor Eco Bihor și IPTE Romania. Aparatul a fost comandat și este pe drum spre noi.

După cum vă spuneam, suntem în contact constant cu Spitalul Municipal și urmărim să sprijinim rezolvarea urgențelor care apar în timp real. Următorul obiectiv constă în achiziționarea unei stații centrale și a zece sisteme de monitorizare Nihon Kohden-VISMO de înaltă acuratețe pentru funcțiile vitale. Costul acestor echipamente este de 45.696 euro.

Venim cu o precizare suplimentară: Fundația Comunitară Oradea nu reține niciun procent din sumele strânse, în plus vom suporta noi comisioanele ocazionate de operațiunile cu cardul pentru efectuarea donațiilor.

Continuăm campania de strângere de fonduri „Solidaritate Bihor Covid-19”. Donațiile se pot face aici: https://fundatiacomunitaraoradea.ro/cum-te-implici.html

#împreunăsuntemputernici

#totulvafibine

#solidaritatebihorcovid19

Rămâneți alături de noi,

Echipa Fundației Comunitare Oradea

Distribuie informația
Alte știri