Furnizarea apei potabile va fi întreruptă, sâmbătă, 9 aprilie, pe Calea Borșului

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că sâmbătă 09.04.2022, datorită lucrărilor de intercalare a unei noi rețele de alimentare cu apă pe str. Calea Borșului, lucrare executată de către antreprenorul SC LEKO CONSTRUCT SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, in intervalul orar 8-20.

Vor fi afectaţi consumatorii situați pe str. Calea Borșului, inclusiv Parc Industrial 1.

‘Precizăm faptul că, în această perioadă de timp, furnizarea serviciului de alimentare cu apă către Cartier Episcopia, se va face cu presiune scăzută. Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203″.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri