Gala Aniversară “Împreună pentru autism” are loc sambata, 25 martie

Asociația S.O.S. Autism Bihor sărbătorește zece ani de la înființare.  Evenimentul va avea loc sambata, 25 martie, ora 18, la Restaurantul Coloseum, ce va fi luminat în culoarea albastră.
Invitații speciali ai serii vor fi: Cătălin Botezatu și Ducu Bertzi, soții Florina și Florin Mariș – Hinsu, Călin Pop (solistul de la Celelalte Cuvinte), Ambra Pop, Raul Silaghi, trupa Cool Style Show Dance, Dana Ionela Jurjuț, Larisa Tripon, Sergilia Popa, Radu Barbura cu Formația Etno 2000 și Dj Serban.
Momentele de umor vor fi asigurate de Trupa Impro Patzan al cărei spectacol de improvizație este unic si irepetabil. Deschiderea Galei va fi facută de Milena Hus si David Tudor, copii diagnosticati cu autism. Un alt oaspete care a confirmat participarea la eveniment este Constantina Diță, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing, iar prezentatorul serii va fi Mihai Dacin.
Pentru licitatia organizata cu acest prilej au fost donate zeci de obiecte extrem de valoroase: icoane pe sticla, tablouri, coliere, articole sportive apartinand unor mari glorii de la noi dar si din strainatate, dar si din zona de fashion.  Pretul uni bilet este de 200 de lei. Rezervări si informații se pot obtine la tel 0771631022, 0744559154, 0742529453. Banii stransi vor fi folositi pentru buna functionare a Centrului de Zi “S.O.S. Autism Bihor”.
Alte știri