Gală internațională de box în comuna Avram Iancu

Centrul Județean de Excelență pentru Box Bihor în parteneriat cu Primăria Comunei Avram Iancu organizează sâmbătă, 14 mai, Gala de Box Internațională ”Cupa Avram Iancu ediția I a”.

Scopul competiției este acela de verificare a potentialului pugilistic la nivel de cadeti, juniori, tineret, U 22 si elită, feminin si masculin, la categoriile de greutate stabilite intre antrenori, respectând regulamentul I.B.A. în vederea participarii la competitiile de nivel national și internațional.

Gala de Box internațională se desfașoară la Căminul Cultural din Localitatea Avram Iancu, judetul Bihor, cu începere sâmbătă data de 14.05.2022 de la ora 13:00.

Pe această cale dorim să mulțumim tuturor sponsorilor și colaboratorilor din presă pentru sprijinirea acestui eveniment.

Menționăm că în ziua de 14.05.2022 în cadrul Cupei Comunei Avram Iancu prima ediție, sportivii din Zona N – V Crișana & Maramureș de valori apropiate la vârstă, kilograme vor putea susține meciuri oficiale cu sportivi din Polonia – localitatea Boguchwala, Ungaria- localitățile Budapesta, Eger, Debrecen.

Distribuie informația
Alte știri