Gărâna Jazz Festival 2019, ediţia cu numărul 23. Biletele s-au pus în vânzare

Gărâna Jazz Festival va avea loc, între 11 şi 14 iulie, în judeţul Caraş-Severin. Saxofonistul norvegian Jan Garbarek deschide line-up-ul ediţiei 2019, anunţă organizatorii. Programul ediţiei a 23-a va include, ca în fiecare an, artişti consacraţi şi experimente muzicale ample în Munţii Banatului.
Biletele şi abonamentele sunt disponibile începând cu data de 26 februarie, pe www.bilete.ro.

Jan Garbarek revine la Gărâna după 12 ani, alături de pianistul şi compozitorul german Rainer Brüninghaus, basistul de origine braziliană Yuri Daniel şi percuţionistul indian Trilok Gurtu – artistul care mixează încântător muzica din Mumbai, tărâmul natal, cu jazz fusion şi world music. Un grup care promite o călătorie sonoră senzorială, profundă.

La ediţia din 2019, concertele din cadrul Gărâna Jazz Festival se vor desfăşura pe trei scene: în Poiana Lupului, Biserica Catolică din satul Văliug şi Hanul La Răscruce, locul în care a avut loc prima ediţie a festivalului, în urmă cu 23 de ani. Mai multe detalii despre cazare, transport şi experienţa la Gărâna sunt disponibile pe www.garana-jazz.ro.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri