Garda de Mediu Bihor a făcut o nouă confiscare pentru transport ilegal de deşeuri!

În data de 08.04.2021 în jurul orei 18:00, o echipă de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Bihor împreună cu lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliţie Bihor, au procedat la confiscarea unei autospecializate pe raza UAT Paleu. Acţiunea s-a derulat în baza Protocolului de Colaborare “Bihor Curat” încheiat între Instituţia Prefectului Judeţului Bihor, Consiliul Judeţean Bihor, Garda de Mediu Bihor şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.

Mijlocul auto confiscat este o autospecializată marca Mercedez Benz 8×4, an fabricaţie 2006, iar conducătorul acesteia este o persoană fizică cu domiciliul în comuna Brusturi.
Conducătorul acesteia a efectuat 3 transporturi şi a abandonat deşeuri în apropierea DJ 767I în imediata vecinătate a văii Cosmo. Au fost abandonate circa 18 mc deşeuri din din beton şi cărămidă.

Autospecializata a fost confiscată şi a fost predată în custodia UAT Paleu după sigilarea acesteia de către comisarii Gărzii de Mediu Bihor.

Conducătorul autospecializatei a fost sancţionat şi cu amendă contravenţională în valoare de 15 000 lei.

Distribuie informația
Alte știri