Gasca Zurli anunta un nou spectacol la Oradea. Idolii micutilor vor sa umple Arena „Toni Alexe”

O super producţie, un spectacol unic în care sunetul şi luminile sunt la nivelul show-urilor internaţionale, a fost anuntat de Gașca Zurli , trupa care va porni in 4 martie în cel mai mare turneu din istoria trupei, iar doua zile mai tarziu, fetita Zurli si prietenii sai vor canta la Oradea, la Sala Sporturilor, de la ora 17.

Biletele pentru turneul 10 ZURLI au fost puse în vânzare pe www.eventim.ro .Preţul este de la 30 de lei la 150 de lei, iar biletele din această categorie includ şi întâlniri speciale cu Gaşca Zurli.

Cu spectacolul ZECE ZURLI, Gaşca Zurli marchează împlinirea celor 10 ani de Zurli în România. În acest show apar toate personajele atât de iubite de copii iar producţia vine cu cântece şi personaje noi.

“ Vom străbate peste 15.000 de kilometri într-o echipă de 30 de oameni. Ne vom întâlnim cu peste 50.000 de spectatori. În fiecare oraș vom organiza concursuri speciale şi vom acorda unor fani şansa de a urca pe scenă alături de cele mai iubite personaje din România. Este prima mare surpriza pe care am pregatit-o pentru fanii noștri din toată România” spune Mirela Retegan, fondatorul Gașca Zurli.

Alte știri