Găvrilă Ghilea: Tripleta DVD (Dragnea-Vâlcov-Dăncilă) cântă prohodul economiei româneşti!

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Guvernul a pregătit românilor un cadou otrăvit, adoptând, la ceas de seară, ordonanţa de urgenţă privind măsurile fiscale. Cetăţenii trebuie să știe că ordonanța fiscală a Guvernului Dragnea – Dăncilă nu reprezintă decât o măsură disperată de atragere a unor sume de bani la bugetul de stat prin introducerea de noi taxe și impozite.

Chiar eminenţa cenuşie a Guvernului, penalul Darius Vâlcov, a recunoscut public că majorările artificiale de salarii și pensii au fost înghiţite de creșterea prețurilor, deci aşa zisa creştere economică nu s-a bazat decât pe consum.
De fapt, prin plafonarea prețurilor în anumite sectoare energetice se va provoca un dezastru economic din care toți românii vor avea de suferit.

Aprobând un set de măsuri populiste, care ar fi urmărit ca scop principal creşterea bunăstării românilor şi îndreptarea unor practici incorecte în domeniul bancar şi în domeniul energiei, artizanii acestui act normativ au încercat, de fapt, să provoace ura românilor împotriva unor instituţii bancare şi companii comerciale pentru a-și ascunde propriile nerealizări ale promisiunilor electorale.


Ordonanţa lăcomiei fiscale a Guvernului reprezintă, de fapt, o bombă cu ceas pentru economia României. Prin suprataxarea companiilor din energie cu 2% pe cifra de afaceri și a celor din telecomunicații cu 3%, se vor genera scumpiri în lanț la facturile pentru utilități și întreținere și la cumpărăturile de bunuri și servicii plătite de toți ceăţenii. Viața românilor va fi mult mai scumpă după adoptarea acestor măsuri, spune parlamentarul bihorean, Găvrilă Ghilea.


Distribuie informația
Alte știri