George Buhnici la Oradea: ”Este cel mai vestic oraș frumos din România”/ Cunoscutul vlogger a comentat live din Piața Unirii lansarea noului Iphone/ VIDEO

Milioanele de urmăritori ale vlogger-ului George Buhnici au putut urmări, miercuri seară, imagini live din Piața Unirii, în cadrul podcastului realizat din centrul municipiului Oradea.

Suntem live în această seară de la…Oradea. Suntem aici pentru un eveniment la care am venit pentru a cunoaște oameni foarte deștepți și pentru a crea niște interviuri foarte interesante din seria IGDLCC….Dacă tot suntem la Otradea, am zis să nu ratăm ocazia să facem live din cel mai frumos loc pe care l-am găsit”, a spus cunoscutul vlogger în debutul discuției.


George Buhnici s-a arătat plăcut impresionat de frumusețea orașului și a dezvăluit că și-a convins și apropiații să vină la Oradea.


Suntem chiar aici, în Piața Unirii, și ne place foarte tare. Toate pozele pe care le-am trimis acasă i-au convins să vină și ei și să vadă neapărat Oradea. Am putea spune că Oradea este cel mai vestic oraș frumos din Oradea.

În continuarea transmisiunii, George Buhnici a comentat evenimentul Apple de lansarea a noului Iphone 14.

Distribuie informația
Alte știri