George Pușcaș împlinește astăzi 24 de ani! Mesajul celor de la Reading

George Pușcaș împlinește miercuri, 8 aprilie 2020, 24 de ani. Cei de la Reading, clubul la care este legitimat tânărul internațional român, a ținut să-i facă o surpriză atacantului și i-au urat ”La mulți ani” în limba română.

”La mulți ani, George Pușcaș”, au scris cei de la Reading, în limba română, pe contul oficial de Twitter, după care au continuat în engleză: ”Toate urările de bine pentru atacantul nostru din România”.

În plină pandemie de COVID-19, Pușcaș își va sărbători ziua de naștere singur, în Anglia. Acesta nu a mai apucat să ajungă în România, astfel că a fost nevoit să rămână acolo.

”Am saltea, minge, gantere, elastice. Fac tot ce e posibil ca să-mi mențin tonul muscular. Fac forță, genuflexiuni, flotări, orice îmi găsesc. Înainte le făceam la sala de forță, acum le fac acasă”, a spus Pușcaș la Digi Sport, în urmă cu ceva timp.

Născut la Marghita, în 8 aprilie 1996, George a început fotbalul la Viitorul Marghita. Are 14 selecții la prima reprezentativă, pentru care a punctat de 6 ori. Pușcaș este golgheterul all-time al naționalei de tineret cu 25 de goluri în 18 meciuri.

Sursa: digisport.ro

Distribuie informația
Alte știri