George Simion a publicat un film dintr-o fabrică din Oradea. Sute de mii de vizionări pe Facebook în doar câteva ore

Luăm țara la pas pentru a vedea problemele cu care se confruntă cei care se încăpățânează să muncească în România. Azi: Valtryp Oradea.

Așa își descrie liderul AUR, George Simion, un material video de prezentare a fabricii de volane Valtryp din Oradea. Clipul, postat miercuri pe Facebook, a adunat peste 500.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

George Simion este politicianul din România care se folosește cel mai mult în comunicarea publică de înregistrările video. A început cu filmări de tip selfie, iar acum are echipe de filmare și editare video care îl însoțesc în toate aparițiile publice.

Printre videoclipurile postate pe Facebook de deputatul AUR se numără și materiale de prezentare a unor afaceri românești de succes. La Oradea, George Simion a filmat la Valtryp, în singura fabrică de volane din România cu capital integral românesc unde a fost condus de unicul acționar, Vasile Trip. În mai puțin de o zi, videoclipul a adunat peste 27.000 de aprecieri, 3.600 de comentarii și 6.300 de distribuiri, dar și 634 de mii de vizualizări.

Distribuie informația
Alte știri