George Tătar este noul preşedinte al clubului FC Bihor Oradea!

Întrunită, vineri, 30 iunie, în ședință, Adunarea Generală a Asociaților clubului FC Bihor Oradea l-a votat în funcția de președinte pe George Corneliu Tătar.

Născut în anul 1984, George Tătar a fost jucător la FC Bihor, la Centrul de Juniori (antrenor prof. Alexandru Muta). Este absolvent de Drept și masterand în Științe Politice. A activat în mediul privat până în anul 2012, când și-a început activitatea de la Primăria Municipiului Oradea, în prezent fiind consilierul domnului primar Florin Birta.

„Numirea în această funcţie mă onorează şi îmi aduce o stare de emoţie, având în vedere că am făcut parte în trecut din cadrul acestui club, fiind jucător la centrul de copii şi juniori, dar şi ştiind greutatea acestui nume, FC Bihor Oradea, care este reprezentativ pentru întregul nostru judeţ. Îmi doresc să redăm respectul şi aprecierea clubului de fotbal fanion al judeţului, printr-o manieră profesionistă pe care dorim s-o avem cu toţii cei implicaţi în acest club, dar şi prin performanţele sportive pe care le vizăm”, a declarat George Tătar, după numirea în funcţie.

Primele declaraţii de presă ale noului preşedine al clubului FC Bihor Oradea vor fi făcute miercuri, 5 iulie, cu ocazia reuniri lotului de jucători, în vederea pregătirii noului sezon competiţional.
Vă informăm, astfel, că reunirea lotului echipei noastre va avea loc miercuri, de la ora 10:30, la Stadionul Iuliu Bodola, iar de la ora 10:45 avem programată o conferinţă de presă, în sala de conferinţe a stadionului.

Configuraţia AGA: Din partea Primăriei Municipiului Oradea reprezentant este Eduard Florea, din partea APTOR, Alexandru Chira, iar din partea Consiliului Judeţean Bihor, Laurenţiu Danşa.

Distribuie informația
Alte știri