George Tătar, preşedintele FC Bihor: „Este clar că la Oradea toţi doresc să performăm la cel mai înalt nivel”

Lotul de seniori al echipei FC Bihor se va reuni marţi, 25 iunie, de la ora 11, la Stadionul „Iuliu Bodola”.

Pentru noul sezon competiţional, preşedintele George Tătar a menţinoat că sunt discuții cu foarte mulți jucători.

„Ne dorim cât mai mulți bihoreni, iar în acest moment avem discuții avansate cu cinci jucători bihoreniş şi sperăm ca până marţi să și finalizăm negocierile. De asemenea, avem în plan şi alţi jucători tineri de la diferite echipe din țară, pe care ni-i dorim la noi. Nu excludem şi jucători stărăini, dar deocamdată nu avem vreo discuţie cu cineva din străinătate”.

Întrebat de obiectivul clubului pentru sezonul ce urmează, preşedintele George Tătar a menţionat că acesta este axat pe două componente.

 „O componentă este aceea de a ne consolida financiar, astfel încât să atragem cât mai mulţi sponsori din zona privată. În prezent lucrăm la un buget, împreună cu Primăria şi cei de la Consiliul Judeţean. Iar cea de-a doua componentă este de ordin sportiv, unde dorim să formăm o echipă, iar la mometul când vom fi pregătiţi, sperăm o dată cu construirea noului stadion, să ne luptăm pentru accederea în Liga I. Este clar că la Oradea toţi doresc să performăm la cel mai înalt nivel”, a conchis preşedintele clubului FC Bihor, George Tătar.

Distribuie informația
Alte știri