Gest impresionant al unui tânăr pentru mama sa, internată de Covid-19

Un tânăr de 30 de ani a  făcut un gest impresionant pentru mama lui, internată în spital cu coronavirus. Ca să fie lângă ea şi să nu se simtă singură, băiatul s-a căţărat în fiecare seară, pentru a ajunge la geamul salonului, după ce medicii i-au interzis să o vadă.

Acest gest a fost făcut în fiecare zi, timp de o săptămână, până când femeia s-a stins din viaţă. Povestea emoționantă a avut loc în Palestina și a fost relatată de presa locală, citată de Il Messaggero.

Jihad Al-Suwaiti a ținut cu orice preț să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron, însă medicii i-au interzis să o viziteze. Femeia în vârstă de 73 de ani – care suferea de leucemie – a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

Am fost cu ea chiar și în ultimele ei momente de viață. Chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.

Povestea i-a emoționat pe localnici, începând cu diplomatul ONU Mohamad Safa, care a publicat o imagine cu tânărul la fereastră.

Distribuie informația
Alte știri