“Gestionarea durabila a resurselor padurii, responsabilitate economica, sociala si culturala”. Simpozion la Universitatea Oradea

Departamentul de Silvicultură și Inginerie Forestieră din cadrul Facultății de Protecția Mediului a Universității din Oradea organizează Simpozionul studențesc „Gestionarea durabilă a resurselor pădurii, responsabilitate economică, socială şi culturala”.

Evenimentul, aflat la cea de-a III-a ediție, va avea loc în data de 27 apilie în holul Bibliotecii Universitatii din Oradea, in intervalul orar 10-15. Manifestarea e centrata pe resursele multiple ale pădurii și pe exploatarea lor durabila, dintr-o multitudine de perspective, de la științe, la artă, inclusiv arta culinară tradițională românească.

Sunt invitati toti cei pentru care pădurea este o sursă nesfârșită de cunoaștere, de frumusețe, care proiectează orizontul lor profesional într-un viitor prietenos cu mediul forestier, dar si cei care încearcă să găsească soluții la crize contemporane precum poluarea, erodarea biodiversității, distrugerea habitatelor forestiere, despăduririle, pierderea ireversibilă a tradițiilor populare de armonie cu natura.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri