Gestul uriaș al lui Messi când a aflat de demersul lui Octavian Șovre

Octavian Șovre a dezvăluit că Lionel Messi a fost impresionat de faptul că susține bolnavii de autism prin punerea la licitație a cartonașelor cu semnăturile fotbaliștilor mari și și-a pus autograful pe nu mai puțin de 9 cartonașe, scrie eurosport.ro.

UEFA s-a declarat indignată de faptul că Șovre l-a oprit pe Haaland pentru autograf, dar asistenul român nu e la primul demers de acest fel, mulți fotbaliști importanți înțelegând ce face și sprijinindu-l fără probleme. O poveste aparte are arbitrul cu Lionel Messi, care a venit cu ideea să îi semneze toate cartonașele avute la dispoziție, astfel încât cei care au nevoie de tratament să beneficieze cât mai mult de această inițiativă.

O situație aparte este cea a lui Lionel Messi. Cu el am dialogat mai mult pe această temă. M-a ascultat și atunci când a aflat despre ce este vorba, mi-a semnat 9 cartonașe, nu unul. Vă dați seama că nu i-aș fi cerut așa ceva, dar el a fost impresionat atunci când i-am spus despre oamenii care vor beneficia de pe urma acestor semnături„, a spus arbitrul pentru playsport.ro.

Distribuie informația
Alte știri