Gheorghiță: Persoanele peste 60 de ani se pot prezenta în centrele de vaccinare, fără programare, pe tot parcursul programului de lucru

Persoanele peste 60 de ani care doresc să se imunizeze se pot prezenta în centrele de vaccinare fără programare pe tot parcursul programului de lucru, restul persoanelor se vor prezenta după ora 14.00, prin prezentare directă, a anunțat marți Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV.

Cei care ajung la centrele de vaccinare fără programare vor primi un bon de ordine care reprezintă numărul de locuri și de doze disponibile din ziua respectivă în respectivul centru, a adăugat Valeriu Gheorgiță.

Persoanele care se prezintă suplimentar vor fi alocate în zilele următoare, tot în baza unui bon de ordine.

Rămân prioritare persoanele care și-au rezervat un loc în platformă în centrul respectiv, a specificat Valeriu Gheorghiță.

Mesajul nostru este că avem cel puțin 30% persoane care s-au vaccinat prin prezentare directă în centre de vaccinare față de programările care reieșeau din platformă, a transmis președintele CNCAV.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri