Gimnasta, Sandra Izbasa, e indragostita lulea de un oradean. Afla cine este EL

De aproape 2 ani, fosta campioana de gimnastica, Sandra Izbasa, si-a ascuns relatia de dragoste. Site-ul wowbiz.ro a devaluit insa acum ca sportiva care a adus atatea medalii Romaniei este indragostita de dansatorul Petrișor Ruge, originar si Oradea si devenit cunoscut dupa ce a participat la un concurs la Pro TV.

Despre dansatorul Petrisor Ruge si gimnasta Sandra Izbasa s-a mai scris ca formeaza un cuplu, inca de la inceputul anului trecut. Niciunul din ei insa nu a confirmat acest lucru, ba mai mult, timp de mai bine de un an s-au ferit sa apara impreuna. Acum totul e asumat! Despre iubirea lor a stiut putina lume, parintii si cativa apropiati. Atunci cand se intalneau, alegeau locuri cat mai retrase ca sa nu fie cumva surprinsi de paparazzi.

petrisor-sandra

Unii din cei care au stiut ca Petrisor si Sandra Izbasa formeaza un cuplu au fost Andreea Balan si membrii trupei ei, insa au pastrat secretul,

Sandra Izbasa s-a iubit mai multi ani cu fiul celebrei antrenoare de gimnastica Mariana Bitang, insa relatia s-a incheiat cu cateva luni inainte ca in viata ei sa apara Petrisor Ruge, dansatorul Andreei Balan.

Distribuie informația
Alte știri