Giratoriu in suferinta. Intersectia drumului expres cu E. Teodoroiu e napadita de buruieni – FOTO

Dupa ce a citit postarea despre remodelarea sensului giratoriu Dacia-Decebal, un cititor oradeaindirect ne-a trimis fotografii cu o alta intersectie in care se impun lucrari peisagistice. La sensul giratoriu de pe drumul expres, intersectia Ecaterina Teodoroiu si L. Pasteur au crescut buruieni iar zona pare abandonata desi e recent construit.

Oamenii din zona se plang si de dificultatea abordarii sensului, mai ales pentru masinile care vin de pe pod si doresc sa ajunga in zona spitalelor sau in centru orasului.

Drumul expres a fost inaugurat in 23 dec 2015. Noua arteră rutieră a fost realizată în cadrul unui proiect transfrontalier vizand îmbunătățirea mobilității populației pe coridorul tranfrontalier de legătură Oradea – Biharkeresztes.Lung de 3577 metri, drumul are două benzi de circulaţie şi va deveni magistrala municipală care face legătura cu drumul naţional DN1 spre Cluj-Napoca şi cu DN19 spre Satu Mare, legând podul Mareşal Prezan şi podul Teodor Neş.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”108248014930860277623″ ualb=”6306352530194941841″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”220″ num=”80″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri