GO ROMÂNIA! Cu Dacia prin țară! Polonezii ajung la Oradea

La inițiativa Ambasadei României în Republica Polonă, Uniunea Națională a Patronatului Român împreună cu Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română și două asociații poloneze ai proprietarilor de mașini Dacia și Polski Fiat, au demarat proiectul GO ROMANIA!, eveniment aflat la prima sa editie în 2017.

Organizatorii doresc să refacă traseul pe care miile de turiști polonezi se îndreptau către litoralul românesc în anii ‘70-’80. Pornind de la Cracovia în data de 26 iunie , Caravana, formată din 15 autoturisme de epocă Dacia și Polski Fiat a intrat în țară pe la Satu-Mare în 27 iunie având ca prim oraș de staționare Negrești-Oaș. A străbătut România, a fost primita la Palatul Elisabeta, a ajuns pe litoralul de la noi și acum se află pe drumul de intoarcere.

In ultima zi petrecută în România, 9 iulie, vor fi găzduiți de frumosul oraș de pe Criș, unde vor fi primiți de primarul municipiului Oradea și de alte oficialități ale județului.
Polonezii vor vizita Cetatea, celebrele băi termale din stațiunea Felix și centrul istoric al urbei, reședința de județ a Bihorului.

Distribuie informația
Alte știri