Google lansează platforma „Google pentru IMM-uri”

Google lansează un site cu instrumente și consultanță gratuite pentru întreprinderile mici și mijlocii, sub numele „Google pentru IMM-uri”. Platforma are adresa https://events.withgoogle.com/google-pentru-imm-uri/.

Noua platformă, care are și suportul Consiliului Național al IMM-urilor, își dorește să faciliteze și să susțină digitalizarea afacerilor românești, indiferent de industrie.

Principalul scop al proiectului este să susțină companiile din „offline” afectate de măsurile de distanțare socială și de izolare impuse de pandemia COVID-19, care vor să învețe cum să activeze online.

Platforma „Google pentru IMM-uri” este organizată în 3 secțiuni.

În prima, antreprenorii se vor familiariza cu o suită de instrumente Google gratuite, menite să-i ajute să gestioneze relația cu clienții, să administreze un spațiu online pentru afacerea lor, să descopere interesele consumatorilor și, nu în ultimul rând, să găsească oportunități internaționale, dacă se gândesc la extindere.

A doua secțiune se concentrează pe consultanța online de care antreprenorii pot beneficia dacă se înscriu pe site.

Cea din urmă secțiune pune la dispoziția IMM-urilor o listă de servicii și de produse oferite de diverse companii afacerilor care doresc să-și îmbunătățească prezența online.

Sursa: mediafax.ro

Distribuie informația
Alte știri