Google sărbătorește 25 de ani, iar în cinstea acestei aniversări are un „doodle” animat

Google aniversează, miercuri, 25 de ani de activitate şi îi întâmpină pe utilizatorii motorului de căutare cu mesajul „Google împlineşte 25 de ani! Vă mulţumim pentru că aţi fost alături de noi de-a lungul anilor!”.

Astfel, pe 27 septembrie, cuvântul „Google” s-a transformat în „G25gle” pe pagina de start a acestui motor de căutare, iar o explozie de confetti inundă ecranul atunci când se accesează logo-ul companiei.

Google este o companie multinațională americană specializată în servicii și produse legate de internet, inclusiv motoare de căutare, tehnologie, software, hardware și altele. A fost fondată în anul 1998 de către Larry Page și Sergey Brin, pe atunci studenți la Universitatea Stanford, și este acum o parte importantă a holdingului Alphabet Inc.

În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google.

Prin produse şi platforme, precum Search, Maps, Gmail, Android, Google Play, Google Cloud, Chrome şi YouTube, Google joacă un rol semnificativ în viaţa de zi cu zi a miliarde de oameni şi a devenit astfel una dintre cele mai cunoscute companii la nivel global. 

Distribuie informația
Alte știri