Grădina cu flori de pe Aleea Marossy și pianul din parc au nevoie de susținerea orădenilor!

„Grădina cu flori de pe Aleea Marossy și Pianul din parc au nevoie de susținerea orădenilor ! Florius Art ca firmă, ca entitate juridică a reprezentat în primul rănd magazinul de flori din Parcul Libertății. Pe lăngă activitatea economică, Florius Art a înfăptuit și două inițiative de apreciat: Grădina cu flori de pe Aleea Marossy și Pianul din parc. Toate demersurile amintite anterior au fost susținute din activitațile economice Florius Art Srl. Spațiul folosit de societate a fost închiriat de la Primăria Oradea. Greutățile întămpinate în decursul anilor, indiferența autorităților față de realizările creative și inovatoare au contribuit activ la apariția scărbei și îndestulării. Marius “Florarul”, grădinarul lalelelor a părăsit Oradea împreună cu familia lui. Florius Art Srl, la plecarea lui Marius a avut o datorie de aproximativ 9000 de lei față de Primărie.

În plină “pandemie”, cu aproape toate activitățile economice oprite am achitat în numele Florius Art Srl suma de 9000 de lei în contul Primăriei.

Vreți să se mențină anturajul creat pe Aleea Marossy ? Vreți o Grădina cu flori și un Pian în parc ? Comentează “DA” sau “NU” și distribuie postarea dacă îți pasă. Cu mulțumiri, Attila în numele Florius Art”.

Atunci cand rostim proverbul, „Omul sfinteste locul” ne gandim la acei oameni in urma carora se vede ceva. E si cazul lui Marius Sabau cel care a generat adevarate explozii de culoare si parfum in Parcul Libertatii.Talentatul florar s-a mutat, cu familia, peste hotare.

Marius Sabau a devenit celebru in toata tara la inceputul primaverii lui 2017. Atunci a investit in jur de 4000 de euro pentru a infrumuseta Aleea Anna Marossy din Parcul Libertatii, cu mii de lalele care isi deschideau petalele rand pe rand pana la sfarsitul lunii mai. In parc, florarul a adus un foisor si o pianina, instrumentul muzical fiind la dispozitia oricarui dorea sa-si etaleze talentul.

Vara trecuta oradenii dar si turistii au putut admira, zilnic, crinii regali, albi si roz-magenta de mari dimensiuni, dar si hortensiile, albe, albastre, mov, plantate de talentatul horticultor. Iti multumim Marius pentru ca ai dat o pata de culoare si parfum unei zone din inima orasului Oradea.

Acum e randul nostru, al oradenilor sa-l sprijinim pe Attila, cel care vrea sa dea din nou viata locului ce inspira frumusete si romantism!

Distribuie informația
Alte știri