Grădina publică “Ciuperca”, investitie de 1,9 milioane de euro, continuă sa o ia la vale

Alunecarea de teren ,de luna trecuta, a distrus cascada, alei, instalaţii electrice şi de apă, precum şi toate amenajările urbanistice. Pentru a deplasa utilajele în zona afectată, începând de astăzi, va începe amenajarea unui drum de acces.

Tot în această săptămână va fi gata proiectul tehnic care va stabili ce lucrări trebuie făcute în regim de urgenţă pentru a consolida versantul. A fost realizat de experti din Timisoara. Tot acestia vor elabora pana la finele lunii ianuarie raportul de expertiză, urmând să prezinte cauzele producerii alunecărilor de teren.

Lucrările de amenajare a Dealului Ciuperca au fost finanțate prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013, valoarea totală a investiției fiind de 1,9 milioane de euro.
Lucrările au fost executate de SC Abed Nego si au fost finalizate, cu intarziere fata de proiect, la sfarsitul anului trecut.

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri