Grădina publică “Ciuperca”, investitie de 1,9 milioane de euro, continuă sa o ia la vale

Alunecarea de teren ,de luna trecuta, a distrus cascada, alei, instalaţii electrice şi de apă, precum şi toate amenajările urbanistice. Pentru a deplasa utilajele în zona afectată, începând de astăzi, va începe amenajarea unui drum de acces.

Tot în această săptămână va fi gata proiectul tehnic care va stabili ce lucrări trebuie făcute în regim de urgenţă pentru a consolida versantul. A fost realizat de experti din Timisoara. Tot acestia vor elabora pana la finele lunii ianuarie raportul de expertiză, urmând să prezinte cauzele producerii alunecărilor de teren.

Lucrările de amenajare a Dealului Ciuperca au fost finanțate prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013, valoarea totală a investiției fiind de 1,9 milioane de euro.
Lucrările au fost executate de SC Abed Nego si au fost finalizate, cu intarziere fata de proiect, la sfarsitul anului trecut.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri