Gratuitate pentru cei cu afectiuni oncologice, la Spitalul Clinic Pelican Oradea

Spitalul Clinic Pelican Oradea vine in sprijinul persoanelor care sufera de afectiuni oncologice. In aceasta perioada ofera multiple gratuitati celor bolnavi , pentru a-i ajuta sa se vindece.

Toate consultatiile din ambulatoriu, atat cele initiale cat si cele care se efectueaza pe parcursul procesului de tratare a pacientilor sunt gratuite. Nu se percepe nicio taxa nici la consilierea psihologica. De asemenea, in regim de spitalizare de zi, sunt gratuite tratamentul oncologic dar si evaluarea pacientilor.

La fel se procedeaza si in cadrul spitalizarii continue (de lunga durata). La Pelican se acorda gratuit tratamentele pentru bolnavii oncologic, prin programul national. “Mentionam ca medicii oncologi de la Spitalul Clinic Pelican Oradea desfasoara studii clinice, exact ca ceilalti specialisti din centrele universitare mari din tara, in beneficiul pacientilor nostri, pentru a le putea oferi tratamente inovatoare cu eficienta cat mai mare” spune dr. Ioana Puscas.

Pentru a beneficia de gratuitate la spitalizarea de lunga durata, pacientii sunt rugati sa se programeze, internarile realizandu-se in limita locurilor disponibile.

Distribuie informația
Alte știri