Grav accident de circulație, în Bihor pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum

poza arhiva accident rutier

Marți, 21 ianuarie a.c., la ora 18.55, pe D.N.19/E, în localitatea bihoreană Chiribiș, un bărbat de 53 de ani, din comuna Halmeu, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Marghita, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecția cu DN 19/B și, pe fondul vitezei neadaptate, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un șanț, iar apoi a fost proiectat într-un stâlp din lemn, al rețelei de telecomunicații.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. Leziuni mai ușoare au suferit alți doi pasageri ai săi, respectiv un bărbat de 42 de ani, din comuna Halmeu, județul Satu Mare și un tânăr de 22 de ani, din comuna Derna, județul Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Alte știri