Grav accident de circulație în Bihor . Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit

Un grav accident de circulație s-a produs pe data de 24 ianuarie, în Bihor. Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit. Accidentul a fost generat de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care s-au urcat la volan fără a poseda permis de conducere.

„În jurul orei 18, pe Drumul Comunal 179, în localitatea Telechiu, judeţul Bihor, un bărbat de 41 de ani, din comuna Derna, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, marcată şi semnalizată regulamentar, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, aflat pe sensul opus, în afara părţii carosabile”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Cu toate eforturile intreprinse de pompierii din Aleșd nu a mai puitut fi salvat. Un pasager din autoturism, de 28 de ani din Telechiu a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean din municipiul Oradea, cu politraumatisme, fiind investigat de către medici.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-au produs incidentul rutier. Sursa : www.alesdonline.ro

Distribuie informația
Alte știri