Grav accident de circulatie in Ungaria, in apropierea vamii Bors

UPDATE: Trei romani si-au pierdut viata si alti sase sunt raniti, dupa ce au fost implicati intr-un accident violent. Erau pasageri intr-un microbuz care venea spre Romania.

Impactul a fost atat violent, incat doua femei si un barbat au murit pe loc. Dintre cei sase raniti, doi sunt in stare mai grava. Cu totii au fost transportati la spitale din Debrecen.

Medicii romani tin legatura cu cei din Ungaria si daca se va decide ca ranitii pot fi transferati in tara, atunci vor fi trimise ambulante din Oradea, sa ii preia. Potrivit site-ului politiei maghiare, accidentul a avut loc in jurul orei 11 si exista semne ca soferul microbuzului ar fi adormit la volan.

Trei romani au murit, iar alti sase au fost raniti intr-un accident produs marti, in Ungaria, informeaza MAE.

Potrivit informatiilor disponibile momentan, cele nouă victime se aflau la bordul unui microbuz, îndreptându-se spre România. Persoanele decedate sunt din Maramureș, Botoșani și Neamț. Raniții au fost transportati si internati la spitale din Debrecen și Berettyóújfalu, unul dintre ei fiind în stare foarte gravă. Deși impactul dintre microbuzul, ce se întorcea din Marea Britanie, și TIR-ul în care a intrat, a fost foarte violent, șoferul a scăpat cu leziuni ușoare.

Pana in prezent, circumstantele in care s-a produs accidentul nu au fost clarificate. Consulatul General al Romaniei la Gyula monitorizeaza cu prioritate cazul si este in contact cu autoritatile locale, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari.

Distribuie informația
Alte știri