Grav accident de circulație pe DN1, între localitățile Groși și Aușeu. O femeie și-a pierdut viața. Foto

Pompierii militari și echipajele medicale intervin pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs între localitățile Groși și Aușeu, pe DN 1E 60, eveniment în care au fost implicate șapte persoane, din care patru adulți și trei copii.

„La fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și 4 echipaje ale SAJ.. Echipajul de descarcerare a evacuat din autovehiculul avariat o femeie rămasă captivă între fiarele contorsionate, iar echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor și acordarea îngrijirilor necesare celor 7 persoane, în cazul uneia dintre acestea, aflată în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare”, transmite Mr. Camelia Roșca.

6 victime au fost transportate la spital. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, femeia a decedat, transmite Mr. Camelia Roșca.

Distribuie informația
Alte știri