Grav accident în Batăr. Un tânăr fără permis a murit. Alți doi bărbați au fost internați cu multiple leziuni

Miercuri, 29 aprilie a.c., la ora 23.05, pe drumul județean 709, între localitățile bihorene Batăr și Arpășel, un bărbat de 29 de ani, din comuna Batăr, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Batăr – Arpășel, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul a derapat și a intrat în șanțul din partea dreaptă, iar apoi a intrat în coliziune laterală cu un copac din afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 29 de ani, care conducea autoturismul, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, un bărbat de 28 de ani, din Aleșd și un altul de 35 de ani, din comuna Batăr, ambii pasageri în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri