Grav accident în Bihor / Coliziune între o autobasculantă încărcată cu nisip și un autoturism

Pompierii militari bihoreni intervin pentru salvarea victimelor unui grav accident rutier, produs între o autobasculantă încărcată cu nisip și un autoturism, pe DN 19E, în localitatea bihoreană Poclușa de Barcău.

ACTUALIZARE 15.25: Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul minorului, la fața locului.

ACTUALIZARE 15.15: La fața locului s-au deplasat și echipajul de Terapie Intensivă al SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

COMUNICAT IPJ BIHOR:

La data de 27 iunie a.c., la ora 14.28, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat, prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N. 19 E, între localitățile Poclușa de Barcău și Mișca, județul Bihor, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism și un autocamion. În urma accidentului rutier, două persoane au suferit leziuni, fiind investigate medical la fața locului, iar unei a treia (un minor de aproximativ 10 luni) îi sunt efectuate, în prezent, manevre de resuscitare de către personalul medical specializat în situații de urgență.

Momentan, traficul rutier este blocat total pe respectivul tronson de drum.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

INFORMAȚIA INIȚIALĂ:

La ora 14.28, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între o autobasculantă încărcată cu nisip și un autoturism în care se aflau 4 adulți și un copil de 10 luni.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și paramedicii subunității.

Pasagerii autoturismelor s-au autoevacuat, însă, din nefericire, copilul se află în stop cardio-respirator, în prezent aplicându-i-se manevre de resuscitare.

Misiunea este în dinamică

Distribuie informația
Alte știri