Grav accident în Bihor. O femeie și-a pierdut viața

Foto: arhiva

UPDATE: Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul conducătoarei auto (o femeie de 50 de ani, din comuna Budureasa, județul Bihor), la fața locului.

INFORMAȚIA INIȚIALĂ

Sâmbătă, 11 noiembrie a.c., la ora 06.52, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.76,, în localitatea Petrileni, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, conducătoarea unuia dintre autoturisme a fost proiectată pe asfalt, în prezent efectuându-i-se manevre de resuscitare de către personalul medical.

Momentan, pe respectivul tronson de drum, traficul mic este blocat și deviat pe drumul județean 764F, pe ruta Petrileni-Ghighișeni-Hotărel-Ștei, fiind dirijat de polițiști, iar traficul greu este blocat, ruta ocolitoare nepermițând accesul autovehiculelor grele.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri