Grav accident pe DN1 în Bihor între un TIR și un autoturism/ O femeie și un bărbat au decedat

foto: arhiva

UPDATE 08.57: Din nefericire, cele două victime (o femeie și un bărbat) au decedat.

În dimineața zilei de miercuri, 24 august a.c., în jurul orei 07.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier, între un autocamion și un autoturism, pe raza localității Aușeu, eveniment în urma căruia, cele două persoane din autoturism au rămas încarcerate, acestea aflându-se în stop cardio-respirator.

La fața locului, inspectoratul a mobilizat de urgenţă, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii militari au evacuat cele două persoane rămase captive între fiarele contorsionate ale autovehiculului, iar echipajele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul ambelor victime.

Din nefericire, în pofida eforturilor depuse de forțele de intervenție, cele două victime (o femeie, în vârstă de 20 de ani și un bărbat, în vârstă de 36 de ani) nu au mai putut fi salvate, medicii declarând decesul acestora.

INFORMAȚIA INIȚIALĂ: Pompierii militari intervin în momentul de față pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs între un TIR și un autoturism, pe raza localității Aușeu, în urma căruia , cele două persoane din autoturism au rămas încarcerate, acestea aflându-se în stop cardio-respirator.

La fața locului acționează trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, elicopterul SMURD și un echipaj al SAJ, a transmis purtătorul de cuvânt ISU Crișana, Lt. col. Camelia Roșca.

Pompierii au evacuat cele două două victime. Echipajele medicale efectuează manevre de resuscitare în cazul amândurora.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri