Grav accident pe un drum județean din Bihor/ 4 persoane implicate, doua au decedat

Foto: arhiva

Imagini cu tragicul accident dintre Olcea și Ucuriș/ Două persoane și-au pierdut viața

Actualizare ora 16 – Din păcate, și cea de-a doua victimă găsită în stop cardio-respirator, a decedat. Celelalte două persoane rănite vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea

Actualizare: Din nefericire, în cazul uneia dintre victime (o femeie), medicul a declarat decesul.

Marți, 11 octombrie a.c., la ora 14.38, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe drumul județean 792A, între localitățile bihorene Olcea și Ucuriș, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism care, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a răsturnat pe acostamentul din partea stângă a direcției sale de deplasare, respectiv înspre localitatea Ucuriș.
 
În urma accidentului rutier, din nefericire, o persoană, ocupantă a autovehiculului, a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului. Unei alte persoane, tot din autoturism, i se efectuează, în prezent, manevre de resuscitare, iar alte două persoane, tot din autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora urmează să fie transportate la spital.
 
Traficul rutier se desfășoară normal pe acel sector de drum.
 
Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Știrea inițială:

Forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor au intervenit marți pentru salvarea a patru persoane rănite în urma unui accident rutier produs pe raza localității Olcea. pe DJ 792A, a transmis purtătorul de cuvânt ISU Crișana, locotenent-colonel Camelia Roșca.

La ora 14.38, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Olcea, eveniment în care a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgență, echipajele de pompieri militari din cadrul Gărzii Tinca, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, echipajul medical care încadrează elicopterul SMURD și un un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că două dintre victime se aflau în stop-cardio respirator, una dintre acestea fiind proiectată în afara mașinii, iar cealaltă încarcerată.

Echipajul de descarcerare a evacuat de urgență, persoana rămasă captivă în autoturismul avariat, iar echipajele medicale și cel de pompieri paramedici au acordat îngrijirile care se impuneau celor patru persoane, în cazul celor două victime aflate în stop cardio-respirator, procedând la efectuarea manevrelor cardio-respiratorii.

Distribuie informația
Alte știri