Grevă de avertisment la CFR S.A, vineri dimineață

Federația Națională Feroviară Mișcare Comercial Vagoane va organiza, vineri, 15 septembrie 2023, între orele 07:00 și 09:00, o grevă de avertisment cu scopul de a atrage atenția asupra unor probleme din industria feroviară.

Scopul principal al acestei acțiuni este de a atrage atenția asupra unor probleme urgente din industria feroviară, susțin sindicaliștii.

Vineri, 15.09.2023, în intervalul orar 07:00-09:00, CFR Călători are programate să circule, conform Mersului Trenurilor, un număr de 266 de trenuri.

Salariații CFR Călători nu participă la această grevă.

În cazul în care greva de avertisment va avea loc, călătorii de la trenurile afectate își pot valorifica drepturile lor privind restituirea contravalorii încasate a transportului neefectuat integral sau partial conform Regulamentului de transport pe calea ferată din România, în vigoare.

Detalii despre condițiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Intern/ Renunțarea la călătorie – https://www.cfrcalatori.ro/renuntarea-la-calatorie-restituiri/”, se anunță într-un comunicat transmis de CFR Călători.

Distribuie informația
Alte știri