Grigore Lese vine in Cetatea Oradea sa cante in memoria Floricai Duma

Producătorii din regiunea Crișana așteaptă bihorenii în Cetatea Oradea pentru a-și prezenta specificul cultural și culinar, dar și potențialul turistic. Ediția 2018 a evenimentului Sărbătoarea Recoltei propune trei zile dedicate belșugului toamnei, tradițiilor și obiceiurilor acestui anotimp.
De astăzi si pană duminică , 43 de producători autohtoni îi așteaptă pe vizitatori cu fructe și legume, tradiționala zacuscă , preparate din miere de albine, sau ulei de lavanda.

În toate cele 3 zile de eveniment va exista câte un concert LIVE la scena mare din Cetate. Vineri, de la ora 20:00, vor putea fi ascultați talentații membri ai trupei Ad Libitum Voices, unul dintre primele grupuri vocale din România ce adoptă stilul pop opera. Seara zilei de sâmbătă bihorenii o pot petrece alături de Lidia Buble, una dintre cele mai în vogă soliste din România, care va urca pe scenă tot de la ora 20:00.

Ziua de duminică este una specială, care se va încheia în ton festiv cu un spectacol folcloric In Memoriam Florica Duma. Începând cu ora 19:00, pe scena din Cetate vor urca Grigore Leșe, Laura Lavric, Angela Buciu, Stana Stepănescu, Corina Szatmari, Otilia Haragoș, Felicia Costin, Cornelia Covaciu și Luminița Tomuța, acompaniați de Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist Crișana.

Distribuie informația
Alte știri