Grupul italian De’Longhi, la capacitatea maximă în Cluj, se reorientează spre Bihor unde va ajunge de la 300 la 1000 de angajați

Concernul italian s-a orientat către fabricarea de aparate Braun în județul Bihor deoarece capacitatea de producție a aparatelor De’Longhi de la Cluj se apropia de maximum, susține Massimo Paronitti, manager general pentru România și Ungaria.

Grupul italian are în plan extinderea capacităţii de producţie a noii fabrici de la Mădăraş (judeţul Bihor) şi creşterea numărului de angajaţi de la 300 la 1.000, conform ZF.

„În Bihor a fost o nouă oportunitate, odată ce fabrica din Cluj a ajuns la o capacitate maximă. A fost o similaritate cu fabrica preluată de la Nokia în 2012. Era o platformă care producea pentru Samsung acolo. Am găsit elemente comune cu tipul nostru de producţie şi am obţinut o tranzacţie bună. Este o extindere bună pentru noi“, a spus Massimo Paronitti.

Anul acesta italienii au cumpărat o nouă hală de 25.000 mp şi echipamente de la Jasz Plaszt, o afacere antreprenorială din Ungaria. Italienii demarează în Bihor producţia de componente şi electrocasnice mici.

Distribuie informația
Alte știri