„GULLIVER” pornește într-o nouă călătorie. De această dată, spre nordul Bătrânului Continent

© sergioazevedo2017

Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria va efectua în perioada 16 – 23 mai un turneu în Suedia cu spectacolul „Gulliver”, adaptare după Jonathan Swift, regia Radu Dinulescu, la invitația Consulatului Onorific al României în Suedia și a Asociației Kultur Utan Granser (Cultura fără frontiere).

© sergioazevedo2017

Evenimentul se încadrează în seria manifestărilor dedicate Marii Uniri. Scopul principal este acela de a promova România prin valorile culturale pe care le are.

Spectacolul „Gulliver” se va juca în cadrul Festivalului de Teatru pentru Copii din orașul Sölvesborg, unde va fi prezentată varianta cu vocea naratorului în suedeză, dar vor fi susținute reprezentații și pentru comunitățile de români din zonă, în Norgesunds Hembygdsförening (sâmbătă, 19 mai, de la ora 11:30), Olofström (luni, 21 mai, de la ora 13:00), Norije (marți, 22 mai, de la ora 10:00) și Karlskrona (marți, 22 mai, de la ora 18:00).

Actorii Trupei Arcadia care pleacă în Suedia cu spectacolul „Gulliver” sunt: Florian Silaghi, Alexandru Pop, Zentania Lakatos, Egyed Consuela, unde se vor întâlni cu regizorul Radu Dinulescu și scenograful Armand Kleinberg.

Distribuie informația
Alte știri